Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Καμινι και παλι το Καραισκακη

Πάνω από 13.000 εισιτήρια έχουν βρει κάτοχο μέχρι τώρα για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, το γήπεδο πρέπει και θα είναι κατάμεστο, ώστε να έρθουν οι τρεις βαθμοί της νίκης.
Μέχρι στιγμής, έχουν φύγει 13.200 “κομμάτια” και αν συνυπολογίσουμε ότι τα διαρκείας είναι κοντά στις 15.000 (μαζί με τα θερινά), τότε μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί ότι το φαληρικό γήπεδο θα έχει σίγουρα παλμό και ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα διατηρήσουν το +5 από τον Παναθηναϊκό.
Είναι το πρώτο παιχνίδι μέσα στο 2011, με τον Ηρακλή η παράδοση δεν είναι καλή στα τελευταία παιχνίδια και πάντα ένα ξεκίνημα χρονιάς είναι επίφοβο έπειτα από αποχή λόγω εορτών. Οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να γεμίσουν το “Γ. Καραϊσκάκης” όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα από τους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Η ανταπόκριση είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική μέχρι σήμερα και φανερώνεται η “δίψα” των φίλων της ομάδας να βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Άλλωστε, χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια, όμως ειδικά φέτος γίνεται ένα καινούργιο ξεκίνημα και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου