Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ουρτάδο: "Είχαμε ψυχή"

Ο Μοϊσές Ουρτάδο στάθηκε στην ψυχή του Ολυμπιακού, όταν έμεινε με δέκα παίκτες, ενώ είπε ακόμα ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα πλέον. Επίσης, δεν έχει μιλήσει με τον Κορομίνας, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα για την ομάδα του Πειραιά ενόψει Γενάρη.

Πολλά χιλιόμετρα "κατάπιε" στον αγωνιστικό χώρο της Τρίπολης ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος έδωσε τα πάντα για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.



Αποστολή στην Τρίπολη: Νίκος Συριώδης

Ο Καταλανός αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού, σχολίασε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Αρκάδες ότι "είχαμε δυο δύσκολα ματς πριν τα Χριστούγεννα και καταφέραμε να τα πάρουμε. Ήταν και σήμερα δύσκολο το παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που δέχεται δύσκολα το γκολ. Είχαμε καλή απόδοση, κάναμε ευκαιρίες και νικήσαμε δίκαια".

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην ψυχή των Πειραιωτών: "Ήταν ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Είχαμε ψυχή, όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο και φτάσαμε στο τέλος στη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Όσο για την ομάδα, είμαστε σε καλή καμπή, αλλά πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις και μέσα από την προπόνηση αυτό θα κάνουμε".

Για τον Κορομίνας, είπε ότι "δεν έχουμε μιλήσει, αλλά τον ξέρω και είναι ένας πολύ καλός παίκτης", ενώ για τον εαυτό του πρόσθεσε: "Βελτιωνόμαστε μέρα με την ημέρα και αισθάνομαι καλύτερα, αν και είχα τον τραυματισμό που με άφησε λίγο πίσω".

πηγη: redplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου