Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Δεν υπολογίζεται ο Μήτρογλου

Για ένα ακόμη ματς έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτρογλου, είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται ο Έλληνας επιθετικός, φήμες πως πάει δανεικός τον Γενάρη, ενδιαφέρον από Ρέιντζερς.

 Για ένα ακόμη παιχνίδι του Ολυμπιακού έμεινε εκτός αποστολής ο Κώστας Μήτρογλου ύστερα από απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός δεν τον επέλεξε στην 18άδα του, αυτή την φορά για το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη

Είναι φανερό πως ο Έλληνας επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος για ένα ακόμη παιχνίδι αγνοεί την χρησιμότητα του 22χρονου σέντερ φορ. Είναι ξεκάθαρο πως ο παίκτης βρίσκεται εκτός πλάνων και ήδη φημολογείται ο δανεισμός του τον Γενάρη σε άλλο σύλλογο. Αρκετές ομάδες μέχρι στιγμής, πάντως, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ήδη η Λάρισα, ο Άρης και ο Πανιώνιος έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να εντάξουν στο δυναμικό τους από τον χειμώνα τον ποδοσφαιριστή, ενώ από το εξωτερικό υπάρχει ενδιαφέρον από γερμανικές ομάδες, ενώ από την Σκωτία τον θέλει ο Γκλάσκοου Ρέιντζερς.

Από την πλευρά του ο Κώστας Μήτρογλου είναι σαφώς απογοητευμένος από την μεταχείριση που έχει από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και προς το παρόν δεν έχει μιλήσει δημόσια για την κατάσταση που επικρατεί με την περίπτωση του. Στον Ολυμπιακό έχει εκφράσει την διάθεση του πως θέλει να παίζει περισσότερο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί δανεικός σε ομάδα της Γερμανίας, αλλά αποκλείει την περίπτωση να παίξει μπάλα, έστω και για 6 μήνες, σε άλλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες, με την διοίκηση να έχει συζήτηση με τον Ισπανό τεχνικό για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Έλληνα σέντερ φορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου