Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Τι ειπαν ο προπονητης μας και οι παιχτες μετα την νικη επι της ΑΕΛ

οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:
Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο +5 στην βαθμολογία, ο Ισπανός τεχνικός, σχολίασε: "Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι αντίπαλοί μας, αλλά εμείς. Αυτό έχει σημασία. Πλέον, τα πράγματα εξαρτώνται από εμάς. Απέναντι στην Λάρισα, ξέραμε ότι θα δυσκολευόμασταν και είχαμε προετοιμαστεί για αυτό. Σημασία έχει η νίκη και αυτοί οι βαθμοί έχουν μεγάλη αξία για μας".

Οι πέντε βαθμοί που έχουμε διαφορά από τον Παναθηναϊκό δε λένε κάτι. Στο τέλος θα πρέπει να βρισκόμαστε στην κορυφή. Είναι όμως ένα ιδιαίτερα σημαντικό προβάδισμα που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Αν δε δέχεσαι γκολ, ένα είναι αρκετό για να πάρεις τη νίκη. Είμαστε ομάδα επιθετική, αλλά σήμερα δεν μπορέσαμε να το δείξουμε γιατί η ΑΕΛ είναι μία ικανή ομάδα. Είχαμε καλούς συνδυασμούς αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε με επιτυχία στην εστία της.

Για την φάση κατά την οποία η ΑΕΛ παραπονιέται για πέναλτι, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, δήλωσε: "Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι η φάση της ΑΕΛ. Αν τη δω στο βίντεο θα σας πω. Θεωρώ ότι η ΑΕΛ προσπάθησε πολύ στο σημερινό παιχνίδι να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Είχε πολύ καλά διαστήματα και θυμάμαι ότι είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ έχει ικανή ομάδα για να ξεφύγει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός αρέσκεται να παίζει ένα καλό ημίχρονο, απάντησε: " Προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου στιγμές που κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο και δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να δίνουμε βάση όμως και στον αντίπαλο που προσπαθεί. Εμείς προσπαθούμε από την πλευρά μας να είμαστε καλοί και στην επίθεση και στην άμυνα. Επίσης πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι όταν ο αντίπαλος παίζει στην έδρα του, πάντα προσπαθεί να κάνει τις φάσεις και να κερδίζει. Οπότε εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Ισπανός τεχνικός, δήλωσε: "Είναι πολύ δύσκολο και κοντά το επόμενο παιχνίδι. Είναι υποχρέωσή μας και πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε να πάμε για να κερδίσουμε. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές, ειδικά μετά τη σημερινή μας νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε και στο Κύπελλο".


Aβρααμ   "Είναι σημαντικό πως είμαστε στο +5 από τον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να βελτιωθούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το θετικό είναι ότι κερδίζουμε και συνεχίζουμε", τόνισε αρχικά ο Παπαδόπουλος.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου